Få et tilbud eller still et spørsmål

Du ønsker å gjøre kundene dine oppmerksomme på beliggenheten din på best mulig måte. Vi kan hjelpe deg med synlighet på Google, en virtuell omvisning eller 360-bilder på nettstedet ditt. Ta kontakt og få svar på alle spørsmålene dine.

Du kan selvfølgelig gjøre dette på telefon. Vi jobber ofte på stedet, og det kan være vanskelig å ta telefonen. I så fall kan du prøve igjen senere. Du kan selvfølgelig også sende en melding via e-post eller kontaktskjemaet, så svarer vi så snart som mulig.

Kontaktskjema

Du kan sende en melding via kontaktskjemaet, så svarer vi så snart som mulig.

Arbeitsområde

Moelv i Ringsaker Kommune er sentralt situert mellom Hamar, Gjøvik og Lillehammer og har gode vei- og togforbindelser. Vi jobber i hele Innlandet, Oslo-regionen. Men vi tilbyr tjenester til kunder over hele Norge.

Her finner du oss

Zeebeen
Brugsvegen 11A
2390 Moelv
Norway

Zeebeen
Brugsvegen 11A
2390 Moelv
Apple Kart »
Google Maps »

Zeebeen er del av Meier Byggeråd & Arkitektur
Organisasjonsnummer: 928 806 170 MVA

Engasjer besøkende interaktivt i tilbudet ditt med 360-bilder

Med et 360-bilde kan kundene bokstavelig talt se seg rundt i lokalene eller på eiendommen. Dette oppmuntrer folk til å bruke mer tid på nettstedet ditt og engasjere seg i produktet ditt. En virtuell opplevelse av nettstedet bidrar til å skape en følelse av tillit og åpenhet blant publikum. Les og opplev hvordan vi hjelper deg med å presentere ditt fantastiske tilbud på nettet.

Gjør det perfekte førsteinntrykket med Google Street View

Med bedriften din på Google Street View gjør dere et perfekt førsteinntrykk på kundene deres. For på alle Google-plattformer er det mulig å se bilder sammen med bedriftsoppføringen din. Hvis oppføringen inneholder bilder og en virtuell omvisning, vil du skape større interesse og tiltrekke deg flere besøkende til ditt sted.

Fotografi gir liv til din presentasjon på nettet

Bruk de beste bildene for å vise frem stedet eller prosjektet ditt på nettet. Vi tilbyr fotografering til nettstedet ditt, sosiale medier og for eksempel Booking eller Airbnb. Med mer enn 12 års erfaring innen arkitekturfotografering vil eiendommen eller interiøret ditt komme til sin rett. Ved hjelp av flotte bilder får nettstedet ditt og profilen din i sosiale medier liv.