Presenter stedet ditt med 360-graders bilder.

Med et 360-bilde kan kundene bokstavelig talt se seg rundt i lokalene eller på eiendommen. Dette oppmuntrer folk til å bruke mer tid på nettstedet ditt og engasjere seg i produktet ditt. En virtuell opplevelse av nettstedet bidrar til å skape en følelse av tillit og åpenhet blant publikum. Les og opplev hvordan vi hjelper deg med å presentere ditt fantastiske tilbud på nettet.

Vis frem produktet ditt interaktivt på en rekke plattformer på nettet.

Bildene kan vises på nettstedet ditt, i sosiale medier og på Google Streetview. Facebook støtter for eksempel 360-bilder, og du kan legge ut panoramabilder av stedet ditt direkte på tidslinjen din. I tillegg kan du bruke bildene på de ulike Google-plattformene. På denne måten genererer du flere besøkende til nettstedet ditt. Og med 360-graders bilder eller en virtuell rundtur på nettstedet ditt får de besøkende en interaktiv opplevelse av virksomheten din.

Loading...

aulaen på høyskolen

Imponerende bilder

For mer enn 12 år siden begynte vi med arkitektur- og interiørfotografering. Derfor forstår vi bedre enn noen andre hvordan du kan visualisere eiendommen din på en tydelig og optimal måte. Her legges det alltid vekt på dine Unique Selling Points, atmosfære og høy bildekvalitet. Vi jobber ikke bare med de beste kameraene og objektivene, vi bruker også mye tid på bilderedigering. For resultatet må imponere!

På jakt etter nye utfordringer

Målet er selvsagt å markedsføre virksomheten din. Og markedsføringskampanjen din på nettet kan bruke mange kanaler. I den forbindelse blir 360-fotografering stadig viktigere. Og sammen med kundene våre liker vi å utforske nye applikasjoner. Derfor liker vi å bli utfordret. Har du en idé? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne med å realisere den.

Viser veien til Amblisberget skianlegg.

3 Ting Google Street View tilbyr bedriften din.

utnytt-potensialet-i-360-fotografering-pa-booking

Utnytt potensialet i 360-fotografering på Booking!

Start å inspirere potensielle kunder med tilbudet ditt i dag.

Start å inspirere potensielle kunder med tilbudet ditt i dag.

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å markedsføre virksomheten din innen detaljhandel, servering, fritid og andre sektorer.

Frister kundene dine med en virtuell omvisning på nettstedet ditt

Fortell potensielle kunder om kvaliteten på tilbudet ditt. Med en virtuell omvisning kan stedet oppleves i en nettleser. Og hvis du velger en omvisning fra Zeebeen, kan den integreres fullt ut på nettstedet ditt, slik at du beholder alt i egne hender.

Gjør det perfekte førsteinntrykket med Google Street View

Med bedriften din på Google Street View gjør dere et perfekt førsteinntrykk på kundene deres. For på alle Google-plattformer er det mulig å se bilder sammen med bedriftsoppføringen din. Hvis oppføringen inneholder bilder og en virtuell omvisning, vil du skape større interesse og tiltrekke deg flere besøkende til ditt sted.

Fotografi gir liv til din presentasjon på nettet

Bruk de beste bildene for å vise frem stedet eller prosjektet ditt på nettet. Vi tilbyr fotografering til nettstedet ditt, sosiale medier og for eksempel Booking eller Airbnb. Med mer enn 12 års erfaring innen arkitekturfotografering vil eiendommen eller interiøret ditt komme til sin rett. Ved hjelp av flotte bilder får nettstedet ditt og profilen din i sosiale medier liv.