3 Ting Google Street View tilbyr bedriften din.

desember 15, 2023

Bilder og virtuelle omvisninger hjelper folk til å bestemme seg for å besøke bedriften din. Du kan øke synligheten på nettet og vise frem virksomheten din, både innendørs og utendørs. Ved å utforske Street View-bildene før de kommer på besøk, vet kundene dine hva som venter dem.

100+

land og territorier på Street View

1 milliard+

månedlige brukere på Google Maps

200 milioner+

bedrifter og steder på Google Maps

1. Vis folk hva de kan forvente seg med en 360-graders visning av butikkfronten

For å veilede besøkende til din plassering, tilbyr vi utendørs bilder. På den måten kan de se viktig informasjon, for eksempel hvor de kan parkere eller om inngangspartiet er tilgjengelig for rullestolbrukere.

2. Få bedriften din til å skille seg ut med en virtuell omvisning

Ønsk kundene velkommen inn. La dem få en følelse av virksomheten din og hva den har å tilby før de kommer. Ta bilder av lokalene, produkthyllene eller menyene. Få dem publisert på Street View med hjelp av en profesjonell ekspert som oss.

3. Øk synligheten din ved å ansette en Trusted Professional.

For en bedrift som ønsker mer eksponering, kan en erfaren Street View-ekspert hjelpe deg med å øke synligheten og skille deg ut på Google Maps. Zeebeen er en Google Streetview Trusted Photographer. Det betyr at kvaliteten på våre 360-bilder og virtuelle omvisninger er godkjent av Google. I tillegg bruker vi programvaren Street View Workflow Ready for å kunne publisere omvisningen på Google Maps.

  • Viser veien til Amblisberget skianlegg.

  • 3 Ting Google Street View tilbyr bedriften din.

  • utnytt-potensialet-i-360-fotografering-pa-booking

    Utnytt potensialet i 360-fotografering på Booking!

  • Risikoen ved å legge inn eksternt innhold fra Google Street View.

Engasjer besøkende interaktivt i tilbudet ditt med 360-bilder

Med et 360-bilde kan kundene bokstavelig talt se seg rundt i lokalene eller på eiendommen. Dette oppmuntrer folk til å bruke mer tid på nettstedet ditt og engasjere seg i produktet ditt. En virtuell opplevelse av nettstedet bidrar til å skape en følelse av tillit og åpenhet blant publikum. Les og opplev hvordan vi hjelper deg med å presentere ditt fantastiske tilbud på nettet.

Gjør det perfekte førsteinntrykket med Google Street View

Med bedriften din på Google Street View gjør dere et perfekt førsteinntrykk på kundene deres. For på alle Google-plattformer er det mulig å se bilder sammen med bedriftsoppføringen din. Hvis oppføringen inneholder bilder og en virtuell omvisning, vil du skape større interesse og tiltrekke deg flere besøkende til ditt sted.

Fotografi gir liv til din presentasjon på nettet

Bruk de beste bildene for å vise frem stedet eller prosjektet ditt på nettet. Vi tilbyr fotografering til nettstedet ditt, sosiale medier og for eksempel Booking eller Airbnb. Med mer enn 12 års erfaring innen arkitekturfotografering vil eiendommen eller interiøret ditt komme til sin rett. Ved hjelp av flotte bilder får nettstedet ditt og profilen din i sosiale medier liv.