Hva er en virtuell omvisning?

Med en VR-tur kan besøker oppleve stedet ditt i en nettleser. Zeebeen tar 360-bilder av stedet ditt. Disse panoramabildene kobles deretter sammen i vår spesialprogramvare, slik at det blir mulig å gå rundt på stedet virtuelt.

Men det er også mulig å legge til all slags interaktiv tilleggsinformasjon, for eksempel et kart, forklarende tekster, ekstra bilder og videoer.

Loading...

Godset Trompenburgh

Virtuell omvisning på nettstedet ditt

Nå kan du introdusere VR på din egen nettside. Dette gir kundene dine et godt førsteinntrykk allerede på nettet. En virtuell omvisning er spesielt effektiv for:

  • Hotell-, restaurant- og kafébransjen

  • Produksjonsprosesser

  • Bygge- og anleggsplasser

  • Eiendom

  • Turistmål

  • Utstillingslokaler

  • Campingplasser

Imponer kundene dine

Det er flere grunner til å legge ut en virtuell omvisning på nettstedet ditt. For eksempel i tilfelle bestillinger og reservasjoner på nettet. Deretter ønsker du å informere de besøkende om kvalitetene i tilbudet ditt.

En annen grunn til å velge en virtuell omvisning: Du tilbyr unike produkter eller tjenester hvor målgruppen kommer langveisfra. Med en VR-omvisning senker du terskelen for de besøkende, og de vet bedre hva de kan forvente.

Til slutt kan du også velge en omvisning hvis stedet faktisk ikke kan besøkes. For eksempel hvis du ønsker å gi et innblikk i en byggeplass eller produksjonsprosessen.

Kort sagt, en virtuell omvisning kan være overbevisende. Beliggenheten din er tross alt flott å se.

Fullstendig integrert på nettstedet ditt

Vi anbefaler alltid at du integrerer en virtuell omvisning på din egen nettside. På denne måten beholder du full kontroll over innholdet og er ikke avhengig av tredjeparter, noe som kan medføre løpende kostnader.

Zeebeen tilbyr en ferdig pakke som kan integreres i WordPress-, Joomla- eller Drupal-nettstedet ditt. På denne måten fungerer alt problemfritt og pålitelig.

Viser veien til Amblisberget skianlegg.

3 Ting Google Street View tilbyr bedriften din.

utnytt-potensialet-i-360-fotografering-pa-booking

Utnytt potensialet i 360-fotografering på Booking!

Start å inspirere potensielle kunder med tilbudet ditt i dag.

Start å inspirere potensielle kunder med tilbudet ditt i dag.

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å markedsføre virksomheten din innen detaljhandel, servering, fritid og andre sektorer.

Engasjer besøkende interaktivt i tilbudet ditt med 360-bilder

Med et 360-bilde kan kundene bokstavelig talt se seg rundt i lokalene eller på eiendommen. Dette oppmuntrer folk til å bruke mer tid på nettstedet ditt og engasjere seg i produktet ditt. En virtuell opplevelse av nettstedet bidrar til å skape en følelse av tillit og åpenhet blant publikum. Les og opplev hvordan vi hjelper deg med å presentere ditt fantastiske tilbud på nettet.

Gjør det perfekte førsteinntrykket med Google Street View

Med bedriften din på Google Street View gjør dere et perfekt førsteinntrykk på kundene deres. For på alle Google-plattformer er det mulig å se bilder sammen med bedriftsoppføringen din. Hvis oppføringen inneholder bilder og en virtuell omvisning, vil du skape større interesse og tiltrekke deg flere besøkende til ditt sted.

Fotografi gir liv til din presentasjon på nettet

Bruk de beste bildene for å vise frem stedet eller prosjektet ditt på nettet. Vi tilbyr fotografering til nettstedet ditt, sosiale medier og for eksempel Booking eller Airbnb. Med mer enn 12 års erfaring innen arkitekturfotografering vil eiendommen eller interiøret ditt komme til sin rett. Ved hjelp av flotte bilder får nettstedet ditt og profilen din i sosiale medier liv.