Risikoen ved å legge inn eksternt innhold fra Google Street View.

november 13, 2023

Nylig skjedde det en del omveltninger i 360-fotograferingsverdenen. Alle de tusenvis av virtuelle omvisningene fra Google Street View 360 som er innebygd i bedriftenes nettsider, sluttet å fungere. I nesten en uke har de bare vist et verdenskart.

Uken før lanserte Zeebeen den nye norske nettsiden. Siden vi markedsfører Google Street View-bildene våre på vår egen nettside, har vi også et eksempel på dette innebygd. Så heller ikke denne virtuelle omvisningen fungerte lenger. Bildene fungerte imidlertid fortsatt på Googles plattformer som Google Search, Google Maps og Google My Business, der de fortsatte å gjøre en god jobb med å markedsføre bedrifter.

Denne avhengigheten av tredjepartsplattformer er hovedgrunnen til at Zeebeen tilbyr fullt integrerte virtuelle omvisninger og 360-bilder på din egen nettside. Og derfor fungerte disse fortsatt bra. I tillegg gir uavhengigheten full kontroll over grensesnittdesignet, og det kreves ingen abonnementsavgift.

Eksempel eksternt innhold fra Google Street View

Eksempel integrert virtuell omvisning fra Zeebeen

Loading...

Markedsfør virksomheten din med Google Street View

Likevel gjør både Google Street View og integrerte 360-bilder på nettstedet ditt en fantastisk jobb med å markedsføre virksomheten din. Enten du driver innen hotell- og restaurantbransjen, prosjektutvikling eller industri. Gi online tilgang til lokasjonen din og la kundene dine interagere.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer? Ta en titt på lenkene nedenfor. Eller kontakt oss, så finner vi sammen den beste måten å nå ut til kundene dine på.

  • Viser veien til Amblisberget skianlegg.

  • 3 Ting Google Street View tilbyr bedriften din.

  • utnytt-potensialet-i-360-fotografering-pa-booking

    Utnytt potensialet i 360-fotografering på Booking!

  • Risikoen ved å legge inn eksternt innhold fra Google Street View.

Engasjer besøkende interaktivt i tilbudet ditt med 360-bilder

Med et 360-bilde kan kundene bokstavelig talt se seg rundt i lokalene eller på eiendommen. Dette oppmuntrer folk til å bruke mer tid på nettstedet ditt og engasjere seg i produktet ditt. En virtuell opplevelse av nettstedet bidrar til å skape en følelse av tillit og åpenhet blant publikum. Les og opplev hvordan vi hjelper deg med å presentere ditt fantastiske tilbud på nettet.

Gjør det perfekte førsteinntrykket med Google Street View

Med bedriften din på Google Street View gjør dere et perfekt førsteinntrykk på kundene deres. For på alle Google-plattformer er det mulig å se bilder sammen med bedriftsoppføringen din. Hvis oppføringen inneholder bilder og en virtuell omvisning, vil du skape større interesse og tiltrekke deg flere besøkende til ditt sted.

Fotografi gir liv til din presentasjon på nettet

Bruk de beste bildene for å vise frem stedet eller prosjektet ditt på nettet. Vi tilbyr fotografering til nettstedet ditt, sosiale medier og for eksempel Booking eller Airbnb. Med mer enn 12 års erfaring innen arkitekturfotografering vil eiendommen eller interiøret ditt komme til sin rett. Ved hjelp av flotte bilder får nettstedet ditt og profilen din i sosiale medier liv.