utnytt-potensialet-i-360-fotografering-pa-booking

Utnytt potensialet i 360-fotografering på Booking!

desember 6, 2023

Et positivt førsteinntrykk på Booking er avgjørende for å tiltrekke seg potensielle gjester. Attraktive bilder bygger tillit og oppmuntrer besøkende til å utforske videre. Bilder av høy kvalitet baner vei for en positiv opplevelse, gir potensielle gjester tillit og oppmuntrer dem til å bestille et opphold.

Booking har lagt til funksjonalitet for 360-panoramafotografering. Dette er et fantastisk nytt verktøy som hjelper deg med å fremheve deg fra konkurrentene. Som hotelleier eller hotelldirektør har du nå muligheten til å skille deg ut fra mengden, spesielt fordi få bedrifter har benyttet seg av denne spennende muligheten ennå.

Hvordan hotellet ditt kan dra nytte av det

Forbedret visualisering

Gi liv til hotellet ditt ved å gi potensielle gjester en virtuell omvisning som viser alle detaljer – alt fra deres egen dataskjerm.

Økt engasjement

Tilby interaktivt innhold som fenger publikum. Lengre opphold på Booking-oppføringen din kan føre til høyere konverteringsfrekvenser.

Differensiering fra konkurrentene

Få hotellet til å skille seg ut på Booking ved å presentere det på en unik måte og fange seernes oppmerksomhet med interaktive 360-graders bilder.

Skape tillit og åpenhet

Vinn kundenes tillit ved å gi en realistisk visning gjennom transparente 360-graders bilder, noe som reduserer usikkerhet og øker tilliten.

Med min ekspertise innen arkitektur- og interiørfotografering leverer jeg 360-graders panoramafotografier av høy kvalitet som får hotellet ditt til å skinne på Booking. La oss jobbe sammen for å skape en fantastisk visuell fremstilling av hotellet ditt.

Er du klar til å profilere hotellet ditt på Booking? Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller for å be om et tilbud.

  • Viser veien til Amblisberget skianlegg.

  • 3 Ting Google Street View tilbyr bedriften din.

  • utnytt-potensialet-i-360-fotografering-pa-booking

    Utnytt potensialet i 360-fotografering på Booking!

  • Risikoen ved å legge inn eksternt innhold fra Google Street View.

Engasjer besøkende interaktivt i tilbudet ditt med 360-bilder

Med et 360-bilde kan kundene bokstavelig talt se seg rundt i lokalene eller på eiendommen. Dette oppmuntrer folk til å bruke mer tid på nettstedet ditt og engasjere seg i produktet ditt. En virtuell opplevelse av nettstedet bidrar til å skape en følelse av tillit og åpenhet blant publikum. Les og opplev hvordan vi hjelper deg med å presentere ditt fantastiske tilbud på nettet.

Gjør det perfekte førsteinntrykket med Google Street View

Med bedriften din på Google Street View gjør dere et perfekt førsteinntrykk på kundene deres. For på alle Google-plattformer er det mulig å se bilder sammen med bedriftsoppføringen din. Hvis oppføringen inneholder bilder og en virtuell omvisning, vil du skape større interesse og tiltrekke deg flere besøkende til ditt sted.

Fotografi gir liv til din presentasjon på nettet

Bruk de beste bildene for å vise frem stedet eller prosjektet ditt på nettet. Vi tilbyr fotografering til nettstedet ditt, sosiale medier og for eksempel Booking eller Airbnb. Med mer enn 12 års erfaring innen arkitekturfotografering vil eiendommen eller interiøret ditt komme til sin rett. Ved hjelp av flotte bilder får nettstedet ditt og profilen din i sosiale medier liv.