Bedre synlighet i Google

Med bedriften din på Google Street View gjør dere et perfekt førsteinntrykk på kundene deres. For på alle Google-plattformer er det mulig å se bilder sammen med bedriftsoppføringen din. Hvis oppføringen inneholder bilder og en virtuell omvisning, vil du skape større interesse og tiltrekke deg flere besøkende til ditt sted.

Vis frem bedriften din på Street View

Du er kanskje kjent med Google Street View. Det gir deg mulighet til å se 360-graders bilder i det offentlige rom. Du kan også bruke Street View til å se inn i museer, jernbanestasjoner og andre turistattraksjoner. Men med vår kunnskap kan også din bedrift bli synlig på Google Street View.

Zeebeen kan hjelpe deg med å lage en virtuell omvisning for bedriften din. Vi sørger for 360-bildene, bilderedigering, publisering og sammenkobling. Bildene kobles deretter til Google Bedriftsprofilen deres.

Resultatet er at denne turen kan finnes på Googles ulike plattformer.

Google Trusted Photographer

Zeebeen er en Google Streetview Trusted Photographer. Det betyr at kvaliteten på våre 360-bilder og virtuelle omvisninger er godkjent av Google. I tillegg bruker vi programvaren Street View Workflow Ready for å kunne publisere omvisningen på Google Maps.

google streetview

Moelv Næringspark, Moelv

Kundeopplevelse

Zeebeen leverer 360-bilder av høyeste kvalitet. Vi bruker det beste fotoutstyret og har også lang erfaring med arkitektur- og interiørfotografering. Deretter bruker vi vår grundige bildebehandling til å skape et blendende panoramabilde.

Men først og fremst handler det selvfølgelig om kundeopplevelsen. En bedriftsspesifikk tilnærming er helt sentralt.

Viser veien til Amblisberget skianlegg.

3 Ting Google Street View tilbyr bedriften din.

utnytt-potensialet-i-360-fotografering-pa-booking

Utnytt potensialet i 360-fotografering på Booking!

Start å inspirere potensielle kunder med tilbudet ditt i dag.

Start å inspirere potensielle kunder med tilbudet ditt i dag.

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å markedsføre virksomheten din innen detaljhandel, servering, fritid og andre sektorer.

Engasjer besøkende interaktivt i tilbudet ditt med 360-bilder

Med et 360-bilde kan kundene bokstavelig talt se seg rundt i lokalene eller på eiendommen. Dette oppmuntrer folk til å bruke mer tid på nettstedet ditt og engasjere seg i produktet ditt. En virtuell opplevelse av nettstedet bidrar til å skape en følelse av tillit og åpenhet blant publikum. Les og opplev hvordan vi hjelper deg med å presentere ditt fantastiske tilbud på nettet.

Frister kundene dine med en virtuell omvisning på nettstedet ditt

Fortell potensielle kunder om kvaliteten på tilbudet ditt. Med en virtuell omvisning kan stedet oppleves i en nettleser. Og hvis du velger en omvisning fra Zeebeen, kan den integreres fullt ut på nettstedet ditt, slik at du beholder alt i egne hender.

Fotografi gir liv til din presentasjon på nettet

Bruk de beste bildene for å vise frem stedet eller prosjektet ditt på nettet. Vi tilbyr fotografering til nettstedet ditt, sosiale medier og for eksempel Booking eller Airbnb. Med mer enn 12 års erfaring innen arkitekturfotografering vil eiendommen eller interiøret ditt komme til sin rett. Ved hjelp av flotte bilder får nettstedet ditt og profilen din i sosiale medier liv.