Viser veien til Amblisberget skianlegg.

januar 9, 2024

Google Street View er en flott måte å utforske verden på. Dessverre er store deler av Norges veier ikke alltid godt dekket av Google. Bildene er utdatert eller mangler rett og slett. Det betyr at potensielle besøkende finner feil informasjon på Google, eller ingenting i det hele tatt.

Det er snart tre år siden Amblisberget Skianlegg åpnet. Men veien dit vises ikke på Google Street View. Det gjør det vanskelig for besøkende å vite hva som venter dem. Å dokumentere den 2,5 km lange veistrekningen er en fantastisk mulighet for Zeebeen: Viser hva som er mulig å gjøre for å informere Google Maps-brukere om veistrekninger og store uteområder.

Ved hjelp av et bilmontert kamera og en separat, nøyaktig GPS kunne vi raskt registrere veien. Etter etterbehandling ble dataene lastet opp til Google for godkjenning. De ble godkjent, og bildene erstattet til og med Googles egne, relativt nye bilder på en overlappende strekning. Det lover godt for oppdateringen av utdaterte Google-bilder!

Zeebeen hjelper deg med å markedsføre forretningssteder på Google, innebygd på nettsteder, sosiale medier, Booking.com og mer. Hvilken utelokasjon ønsker du å dele med over 1 milliard Google Maps-brukere hver måned?

Den dokumenterte strekningen på 2,5 km.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer? Ta en titt på lenkene nedenfor. Eller kontakt oss, så finner vi sammen den beste måten å nå ut til kundene dine på.

  • Viser veien til Amblisberget skianlegg.

  • 3 Ting Google Street View tilbyr bedriften din.

  • utnytt-potensialet-i-360-fotografering-pa-booking

    Utnytt potensialet i 360-fotografering på Booking!

  • Risikoen ved å legge inn eksternt innhold fra Google Street View.

Engasjer besøkende interaktivt i tilbudet ditt med 360-bilder

Med et 360-bilde kan kundene bokstavelig talt se seg rundt i lokalene eller på eiendommen. Dette oppmuntrer folk til å bruke mer tid på nettstedet ditt og engasjere seg i produktet ditt. En virtuell opplevelse av nettstedet bidrar til å skape en følelse av tillit og åpenhet blant publikum. Les og opplev hvordan vi hjelper deg med å presentere ditt fantastiske tilbud på nettet.

Gjør det perfekte førsteinntrykket med Google Street View

Med bedriften din på Google Street View gjør dere et perfekt førsteinntrykk på kundene deres. For på alle Google-plattformer er det mulig å se bilder sammen med bedriftsoppføringen din. Hvis oppføringen inneholder bilder og en virtuell omvisning, vil du skape større interesse og tiltrekke deg flere besøkende til ditt sted.

Fotografi gir liv til din presentasjon på nettet

Bruk de beste bildene for å vise frem stedet eller prosjektet ditt på nettet. Vi tilbyr fotografering til nettstedet ditt, sosiale medier og for eksempel Booking eller Airbnb. Med mer enn 12 års erfaring innen arkitekturfotografering vil eiendommen eller interiøret ditt komme til sin rett. Ved hjelp av flotte bilder får nettstedet ditt og profilen din i sosiale medier liv.