Den nye nettsiden til Zeebeen er online!

november 9, 2023

Etter å ha bosatt oss i Moelv, var det på tide med en norsk nettside. Pieter Meier begynte med arkitekturfotografering for mer enn 10 år siden i Nederland. I 2018 tok han et nytt skritt med 360-fotografering og publisering på Google Street View, og Zeebeen ble Google Street View Trusted. 360-bildene av høy kvalitet kobles til Google Business-siden din. Dette gjør deg mer synlig i Google Søk og på Google Maps.

Skap en virtuell representasjon av din fysiske bedrift.

Det er like viktig at virksomheten din er godt synlig på ditt eget nettsted. Zeebeen hjelper deg med å integrere 360-bilder og virtuelle omvisninger på nettstedet ditt. Og det uten å laste inn eksternt innhold, noe som kan føre til løpende kostnader og feil. Også brukergrensesnittet kan tilpasses fullt med egne behov. Slik engasjeres kundene interaktivt med tilbudet ditt på din egen nettside.

Sjekk ut nettsiden og følg Zeebeen på LinkedIn. Dette vil holde deg oppdatert etter hvert som vi får mer informasjon!

  • Viser veien til Amblisberget skianlegg.

  • 3 Ting Google Street View tilbyr bedriften din.

  • utnytt-potensialet-i-360-fotografering-pa-booking

    Utnytt potensialet i 360-fotografering på Booking!

  • Risikoen ved å legge inn eksternt innhold fra Google Street View.

Engasjer besøkende interaktivt i tilbudet ditt med 360-bilder

Med et 360-bilde kan kundene bokstavelig talt se seg rundt i lokalene eller på eiendommen. Dette oppmuntrer folk til å bruke mer tid på nettstedet ditt og engasjere seg i produktet ditt. En virtuell opplevelse av nettstedet bidrar til å skape en følelse av tillit og åpenhet blant publikum. Les og opplev hvordan vi hjelper deg med å presentere ditt fantastiske tilbud på nettet.

Gjør det perfekte førsteinntrykket med Google Street View

Med bedriften din på Google Street View gjør dere et perfekt førsteinntrykk på kundene deres. For på alle Google-plattformer er det mulig å se bilder sammen med bedriftsoppføringen din. Hvis oppføringen inneholder bilder og en virtuell omvisning, vil du skape større interesse og tiltrekke deg flere besøkende til ditt sted.

Fotografi gir liv til din presentasjon på nettet

Bruk de beste bildene for å vise frem stedet eller prosjektet ditt på nettet. Vi tilbyr fotografering til nettstedet ditt, sosiale medier og for eksempel Booking eller Airbnb. Med mer enn 12 års erfaring innen arkitekturfotografering vil eiendommen eller interiøret ditt komme til sin rett. Ved hjelp av flotte bilder får nettstedet ditt og profilen din i sosiale medier liv.